onsdag 19 november 2008

Jag fick sova inatt!!

Japp, ni hörde rätt. Jag fick sova inatt. Vaknade endast 2 gånger av att gubben snarkade HÖGT. Men med lite hjälp av min söta armbåge så vände han snällt på sig och slutade snarka för några minuter så jag hann somna om. Inte ofta det funkar, men inatt vann jag!!

Nu sitter jag på jobbet och har liite ångest. Idag är det lite mer än 2 veckor sedan som jag slutade med kolhydraterna. Så från och med idag får jag äta en måltid med kolhydrater. Jag får välja helt fritt. Så vill jag ha Pizza så äter jag det. Men jag är inte sugen på kolhydrater. Jag jag vill inte ha sån mat jag åt förut. Så ska jag hoppa över sånt idag, eller ska jag äta bara för att jag får??
Ni får hjälpa mig. Hur ska jag göra??

Kram

5 kommentarer:

jojo sa...

nej så klart du inte skall äta bara för att du får, du skall bli en snygg tjej nu milla (har ingen aning om hur du ser ut) du skall ligga i och sluta äta totalt! skämt o sido (jätte kul av mig, rolig kille) om du ökar ditt kolhydrats intag "liite" och börjar jobba på dem låren så skall du se på resultat! ben = lätt/går med motivation! att träna bort!!!
armar, svårare att få fasta "här får ni bli biffigare...

kan du inte lägga upp en bild på dig själv ? btw, heter du milla ?

ang. din man/pojkvän, flytta till mig jag snarkar inte :D

PUSS! puss jonathan..

jojo sa...

btw, bor du i göteborg ?

Anonym sa...

Du ska nog lyssna på dig själv och din kropp! Inte vad vi andra tror och tycker och tänker att de fungerar...

Det har jag lärt mig iallafall. =)


Grattis till en bra sömn. Gubben lär sig visst att snarka mindre =) haha

// Nina

Anonym sa...

Hej! Jag tnkte bara fråa dig, vad ungefär får man betala för en PT? Skulle behöva ett kostupplägg och någon som säger till mig vad jag får och inte får stoppa i mig, har kört en liten diet nu i ca 7 v men helgerna ballar alltid ur och förstör allt. Det hade varit enklare om man hade nån som hade lite koll på en :) Trevlig blogg förresten, hittade precis hit! Lycka till med din diet! Mvh Annelie

Milla sa...

hej annelie.
Jag betalar ca 500kr/ggr för min PT. Han lägger då upp min kost, min träning osv. Utöver det kan jag maila och ringa honom om jag undrar över något.
Jag håller en hård diet. Fuskar jag så märker han det direkt.